Steve Claeys trekt de N-VA lijst in Machelen-Diegem

Op 21 januari 2024

Net zoals in 2018 stelt het afdelingsbestuur van N-VA Machelen-Diegem Steve Claeys voor als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2024.

Steve is sinds 2019 eerste schepen, bevoegd voor Wonen, Ruimtelijke Ordening en Mobiliteit. In 2021 werd hij voor 7 maanden burgemeester, dit om de rust te laten terugkeren na een woelige politieke periode in de gemeente. Samen met de andere N-VA schepenen en mandatarissen heeft hij een sterke N-VA fractie die ook de komende jaren de constructieve en gemotiveerde aanpak kan verderzetten.

 

“Na een korte beraadslaging heeft het afdelingsbestuur Steve als lijsttrekker verkozen om als sterk politiek gefundeerd en sociaal geëngageerd man naar de kiezer trekken”, zegt voorzitter van N-VA Machelen-Diegem Stef Panneels.

 

“Ik ben zeer vereerd en erkentelijk dat het afdelingsbestuur mij opnieuw voorgedragen heeft als lijsttrekker voor de gemeentelijke verkiezingen. We zullen ambitieus en strijdvaardig naar de kiezer trekken, waarbij ik me tevens kandidaat stel voor het burgemeesterschap in Machelen-Diegem”, aldus Steve Claeys.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is