Steve Claeys

Vernieuwing, Vooruitgang, Verandering, Vlaming... dat is waar ik voor sta.

Als nieuwkomer binnen het bestuur van N-VA Machelen-Diegem zet ik mij volop in voor de kracht van vernieuwing en verandering. Stilstaan is achteruitgaan... daarom is het tijd voor verandering, voor vernieuwing, voor vooruitgang en voor meer Vlaams karakter in onze gemeente. In mijn vrije tijd zet ik mij in voor de zelfstandige ondernemers in Machelen, ontdek ik graag nieuwe reisbestemmingen en ga ik samen met mijn gezin, familie en vrienden graag iets lekkers eten of drinken.

Gesteund door mijn schitterende vriendin en onze 2 prachtige dochters engageer ik mij ten volle voor N-VA Machelen-Diegem. Samen met een grote familiekring, ongelooflijke vriendenkring, vele kennissen en alle sympathisanten kunnen wij zorgen voor een verandering binnen onze gemeente, een verandering die wij niet alleen verdienen maar ook noodzakelijk is.

Het is tijd dat onze inwoners weer fier kunnen worden op onze gemeente, tijd dat de mensen zich weer thuis gaan voelen en tijd om een frisse wind door onze gemeente te laten waaien.